Oplossingen

Software en applicaties voor de transportsector.


RIGTER onderscheidt zich door professionaliteit en betrokkenheid. In de transport- en logistiekwereld is het van groot belang om optimaal te presteren. Technologie ontwikkelt razendsnel. Het is belangrijk om als bedrijf mee te kunnen buigen; dat weten de software engineers bij RIGTER als geen ander. Door de korte lijnen en betrouwbare kennis en inzet van professionals is RIGTER in staat optimale ondersteuning in bedrijfsprocessen te bieden.

RIGTER is gespecialiseerd in logistieke software. Door jarenlange ervaring in de logistieke sector heeft RIGTER een belangrijke stap voor binnen de branche. De software is dusdanig slim ontwikkeld dat er een hoge mate van flexibiliteit mogelijk is. RIGTER is in staat de softwarepakketten, indien nodig, bij te werken door nieuwe koppelingen op te zetten. Tijdens het gebruik van de software of applicaties kunnen er extra functionaliteiten gemaakt worden, zonder dat dit het proces belemmerd. Alles om het bedrijfsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Warehouse Management System door RIGTER BV

Warehouse Management System

OVT

RIGTER’s Public Warehouse Managementsysteem biedt een betaalbare en slimme oplossing voor voorraadbeheer en orderverwerking. Feitelijk is het een systeem voor het complete magazijnbeheer. Dit kan om warehouse, een opslagplek of een distributiecentrum gaan. Het OVT systeem is gemaakt voor logistieke en publieke warehousebedrijven.

Lees meer
Transport Management System door RIGTER BV

Transport Management System

TMS

RIGTER’s Transport Management System ondersteunt op effectieve wijze de bedrijfsprocessen. Dit softwarepakket biedt een totaaloplossing: van de opdrachtafname, via de operationele afhandeling tot en met de facturering van de logistieke prestatie.

Lees meer

Interessante features

Heel handig én nuttig.

KIOC web-portal door Rigter BV

Webportaal

Van track and trace pagina’s tot proof of deliveries, transportopdrachten en orderpick opdrachten voor het warehouse. Het webportaal genaamd KIOC is een overzichtelijke en handige webportal, waar klanten direct inzicht en overzicht in gegevens kunnen krijgen.
Android APP van Rigter BV

Mobiele Android app

Ritrov Android app maakt het mogelijk om onder andere realtime statuscodes, POD’s en foto’s aan orders toe te kennen. Dit kan op order- of op ritniveau. device, inclusief consolidatie op stopniveau.

Verwerking EDI files door Rigter

Verwerking EDI files

Ruime kennis op het gebied van verschillende varianten EDI en de verwerking ervan. RIGTER heeft alle software en kennis in huis, waar veel andere leveranciers deze uitbesteden aan EDI vertaalbedrijven.

24 uurs ondersteuning

Dat is pas echte service.


Software speelt een cruciale rol binnen bedrijven. Zeker wat logistiek betreft! In een technologische wereld die continu aan verandering onderhevig is, is flexibiliteit en een uitstekende service onmisbaar.

RIGTER biedt, waar nodig, 24 uurs ondersteuning. Door deze persoonlijke benadering en slimme softwareoplossingen heeft RIGTER zijn sporen ruim verdient in de softwaresector. Door jarenlange ervaring en de kennis van het professionele team is RIGTER een ideale partner op het gebied van (logistieke) software.

Maak een afspraak

RIGTER BV maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees onze Privacy Statement.
akkoord »