Gezocht: software engineer - fulltime

Wij zoeken jou?!


Als softwareleverancier voor IT oplossingen in de logistieke sector zijn wij op zoek naar versterking in ons leuke team binnen een informeel bedrijf.

Wat ga je doen?
Je maakt deel uit van ons kleine team van software engineers en helpt mee aan de ontwikkeling van onze (nieuwe) software in voornamelijk het backend en eventueel in kleinere gedeeltes het frontend. Het belangrijkste van alles is dat je werkt aan het onderdeel waar je goed in bent en waar je je goed bij voelt.

Wat verwachten we van je?
HBO/WO geschoold of een goede onderbouwing van je kwaliteiten. • Kennis van Linux, Python en Django? • Enthousiast, kennis, inbreng, een eigen mening en een voorliefde voor opensource

Organisatie
Waar kom je te werken?

Je gaat werken bij een informeel bedrijf wat al bijna 20 jaar actief is in de sector transport en logistiek. We hebben een voorliefde voor OpenSource. De klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland en België, van klein familiebedrijf tot grote multinational. Je gaat werken met enthousiaste collega’s die passie hebben voor ICT en open staan voor jouw inbreng, kennis en ervaring!

Buiten dat we hard werken belangrijk vinden, vinden we humor en een goede werksfeer ook heel belangrijk. We zijn een gezond bedrijf met een interessante toekomstvisie met een no nonsense mentaliteit.

Functie
Wat ga je doen?

Ter vervanging van onze huidige (enigszins legacy) programmatuur, ga je werken aan de back- en eventueel ook de front-end van onze nieuwe softwareoplossing. Ons eigen ontwikkelde warehouse management systeem verzorgt de complete goederen inslag, uitslag en opslag van diverse artikelen. Orderpicking via draadloze terminals (android) maar ook ons transportmanagement systeem met orderingave, planning real time track and trace (GPS) valt binnen dit pakket. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkeltraject van dit pakket, waarbij je focus ligt op het ontwikkelen van de back-end. Je werkt nauwkeurig, hebt kennis van zaken en kunt dit ook nog eens met gepaste snelheid realiseren. Je kiest niet voor de gemakkelijkste oplossing maar voor de oplossing die uiteindelijk werk bespaard. Je inbreng en aandeel in de ontwikkeling van dit pakket brengt het uiteindelijk product naar een hoger niveau dankzij jou! Je kunt goed samenwerken binnen het team, waarbij kennisoverdracht en duidelijke/eenduidige code een prio zijn.

Functie Eisen
Als software engineer verwachten we het volgende van je :

Je hebt ervaring en gedegen kennis van Python, Django en Linux. (Wij maken het meeste gebruik van Ubuntu). PostgreSQL is ook geen onbekende voor je, zeker niet in combinatie met Django. Het inrichten van een gehele operationele omgeving mag dan ook geen probleem voor je zijn.

Je bent enthousiast, beschikt over kennis maar durft ook voor je eigen mening uit te komen.

Aanbod
Wat hebben wij te bieden?
  • Een fulltime dienstverband met een marktconform salaris waarbij we open staan voor een 36 of 32 urige werkweek.
  • 25 vakantiedagen; 5 studiedagen. Deze studiedagen kun je gebruiken aan certificeringen, trainingen of gewoon om je te verdiepen in een onderwerp waar je meer van wil weten.
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een prettige informele werksfeer met leuke collega’s. Ondanks we ons beperkten tot de sector Transport en logistiek blijven de projecten heel divers.
  • Vrijdagmiddag borrel ;-)

Interesse?
Stuur een e-mail naar hugo@rigter.com.
Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord